Undervisning og kurser

UNDERVISNING OG KURSER

#

En uges teater workshop på Idrætsefterskolen Lægården. 180 elever delt op i fem grupper, som hver havde tilknyttet to lærere. Overskriften for ugen var: "Hvad kan man sige fra en scene?". Eleverne skulle selv finde på og spille scener fra deres egen hverdag. Hele ugen var mobil- og computerfri. Alt byggede på samspil, nærvær og fælles viden. Vi har ingen billeder fra gruppernes visninger, for teater er nuets kunst, og vi havde behov for at opleve nuet sammen.

Klik på billederne herunder, for at se dem i fuld størrelse og læse billedtekster.

"Et stort tak...

… vi fra Lægården vil sige tak for en vild uge med dig. Det var spændende at have én i huset fra en helt anden verden, end den vi plejer at begå os i, og opleve den professionalisme som du i dit fag besidder."

"Med fast og kærlig hånd har Lene ført 180 elever og lærere fra Idrætsefterskolen Lægården igennem en spændende og udfordrende uge, som mundede ud i ca. halvanden times forestillinger/revyer om elevernes egen hverdag.

Ugen var en udfordring for alle, da ingen på Idrætsefterskolen Lægården ellers før har beskæftiget sig med teater, men med sin vilde energi, viden og hurtige tankegang, fik Lene alle elever engageret og med på scenen for at vise de indslag, som de blandt andet havde brugt ugen på at lave.

Ud over at lave deres egne indslag, arbejdede både elever og lærere i løbet af ugen med forskellige dramaøvelser, og eleverne blev instrueret i at begå sig på en scene. Hele vejen igennem var det tydeligt, at Lene vidste, hvor det var, hun gerne ville have os hen.

En spændende uge hvor alle på Idrætsefterskolen Lægården oplevede og lærte noget nyt om sig selv og hinanden."

Jette Hylkjær, Idrætsefterskolen Lægården


#

Lene Poulsen har undervist i dramatik siden 1984, og gør det stadig både på film- og teaterskoler for børn og unge og på kurser for voksne.

Anbefaling
"Jeg har brugt Lene Poulsen som projekt- og gæstelærer de sidste 16 år.
Lene er pålidelig og fagligt bredt orienteret.
Lene er en ildsjæl der generøst giver af sig selv.
Lene er en sjælden kombination af hård faglighed og et let humør :-)
I sin kontakt til eleverne er Lene nærværende både fysisk og psykisk. Hun kører en disciplineret undervisning, men evner også at inspirere hver enkelt til at finde sine styrker, samt at skabe sammenhold i ensemblet.
Jeg giver hende de bedste anbefalinger."

Med venlig hilsen
Michael Sanvig - Forstander, Flow 17:48 Odense - 2018

#

Undervisning i digtoplæsning på Flow i Odense, januar 2018.

Jeg er med i et undervisnings-filmhold under Station Next i Filmbyen. Vi har været over det meste af Danmark, og jeg elsker at komme ud til børn og unge og give dem mod på at fortælle historier på film.

Udtalelser
#

"I denne weekend har jeg været på dramakursus med fantastiske Lene Poulsen som lærer. Det har været utroligt spændende, og jeg har haft det så sjovt. Jeg har lært så mange nye brugbare ting. Alt i alt er jeg gået derfra med en skide god oplevelse samt ny viden om teatrets magiske verden. Lene er ekstremt dygtig, og lægger hjerte og sjæl i det hun laver. Hermed mine aller varmeste anbefalinger. Tak for oplevelsen."

Louise Vangkilde 2019

#

"Det var et dejligt gensyn med impro og teaterøvelser. LOVELY!! Vi var trygge hos Lene, der yderst rutineret og indlevende tog hånd om alle på holdet. Det eneste ærgerlige var, at vi ikke havde mere tid."

Eva Almegaard Hansen 2019

#
#
#
#
#