Flammen og Saxofonen

#


Lene Poulsen, kendt som skuespiller, teaterproducent og instruktør, er også en moderne fortæller.

Hendes far sad på skødet af Stauning, hendes mor voksede op på en bondegård i Vestjylland. Selv tog hun turen fra at være den tykke pige i klassen til at blive folkeeje i Danmarks første sitcom. Hun beskriver skønne skøre skæve situationer, så vi føler os med i dem. Om banansælgeren og den lille klovn i metroen i Paris. De to kejtede forskere, som fandt hinanden. Medicinmanden i Gambia, som inviterede på fuldmånemeditation, Dejlige Else og cirkusartisten i Nansensgade...

Historierne sættes i perspektiv af komponisten og musikeren Søren Siegumfeldt, der med sine saxofoner på poetisk vis forstørrer stemninger og kommenterer temaer.

Forestillingen er godkendt af Statens Kunstfond til Formidlingsordningen.

Booking hos Lene Poulsen på tlf.: 40110012

Booking

mail@teaterorange.dk

Publikum siger:

Vi fik en musikalsk oplevelse af de unikke, da Lene Poulsen og Søren Siegumfeldt opførte forestillingen “Flammen og Saxofonen”. Lenes finurlige mimik og kropssprog fremkaldte mangfoldige billeder, ligesom Sørens fantastiske saxofonmusik fortalte sine egne historier - jeg var helt høj, da jeg kørte hjem.
Ruth Ramsing, Quinforum, Herning


Det var en meget stor oplevelse, at være gæst til jeres teaterforestilling på Ryslinge Højskole d. 28/11.
Vekslen mellem dig Lene, som fremragende levende fortæller og Søren, der på dygtig vis satte toner i luften, alt til nydelse og eftertænksomhed, med strejf af humor.
Det var for mig en spændende indlevelse i din historie, også som kvinde, da der var meget genkendelighed og fine minder kom frem på nethinden.
Nogle skønne timer, hvor vi forlod teatersalen opløftet og med et smil på læben.
Tak for det og håber vi ses igen til sommer.
Kærlig hilsen Jette Wielandt Lund

Tusind tak for en dejlig forestilling! Virkeligheden føles lidt mere eventyrlig nu, og ih nogle dejlige toner også.
Katrine Å. Edvardsen


Tak for en ekstraordinær oplevelse en snehvid torsdag formiddag i Skive Teater.

Du formåede at tage os alle med i meget personlige nedslag i din historie. Du skabte underspillede men intense billeder og smil hos dit publikum med underfundige anekdoter understøttet af tidens toner fortolket af din gode ven på saxofonen med stor følsomhed (...) Det gav en pause til reflektion i forestillingen, så man var klar til næste kapitel.
Det fungerede perfekt med den gode Bosniak gudsbenådet på accordion, så tag gerne ham med en anden gang.
Jeg (...) kunne genkende dig i din fortids meritter på alternative scener. Det spændende ved din historie er også det tilfældige møde eller den umulige situation parret med en stædighed og et gåpå mod der bragte dig spændende steder hen og viser os andre, hvad vore valg kan komme til at betyde for vores liv, også når vi møder dem igen, men også at man altid bringer sin baggrund og sit ståsted med sig.
Tak.
Mvh Elisabeth Clemmensen
Lokal ildsjæl og frivillig kultur- frontkæmper og forbruger.

#
#